Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Vrime je"

Katić objavio fotografiju s dvojicom Dalićevih kandidata i raspametio navijače Hajduka

Nikola Katić na Instagramu je objavio fotografiju s Nikolom Morom i Martinom Erlićem

Katić, Moro i Erlić (Foto: Instagram)

Hrvatska reprezentacija s četiri utakmice Lige nacija završila je svoj dio godine, a naši reprezentativci otišli su na zasluženi odmor. Iako su HNL klubovi već imali prozivke za novu sezonu, pojedini igrači su još na odmoru.

Tako je s našim Vatrenima i većinom naših internacionalaca. Novi A reprezentativac Martin Erlić bio je jedan od najvećih dobitnika prošlog okupljanja nacionalne momčadi, a svoje sjajne nastupe protiv Francuza i Danaca proslavio je na hrvatskoj obali.

gol expired Priprema se mega transfer na Poljudu: Hajduk krenuo po Nikolu Vlašića? divider

Na Jadranu je ostao i sad već bivši hajdukovac Nikola Katić, koji definitivno napušta Hajduk i vraća se u škotski Rangers, a u njihovom društvu našao se još jedan reprezentativni kandidat Nikola Moro.

Objavio fotografiju s Erlićem i Morom

Donedavni hajdukovac Katić objavio je fotografiju s Erlićem i Morom te ispod napisao "vrime je“. Navijači Hajduka oduševljeno su pozdravili njegovu inicijativu, međutim svjesni su kako je teško, ako ne nemoguće dovesti ih u klub obojicu.

gol expired Nikoličius otkrio: Dvojac iz prvih 11 otišao iz Hajduka, a Livaja ostaje divider

Jednog bi možda i mogli, Nikolu Moru, čiji se dolazak u Split sramežljivo spominje otkad je FIFA dozvolila igračima iz ruskih klubova raskid ugovora te napuštanje zemlje. Moro je na širem Dalićevom popisu i još se nada pozivu u Katar, a dolazak bliže izbornikovim očima kad bi odradio polovicu sezone na Poljudu.

O aktualnom reprezentativcu Erliću je suvišno pričati jer je trenutačno preskup Hajduku, iako priznaje da mu je kao Dalmatincu reprezentativni debi na Poljudu bio jedan od najljepših trenutaka u životu.

Katić, Moro i Erlić Katić, Moro i Erlić (Foto: Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider