Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Vrijedna tri boda

Junak pobjede nad Ukrajinom: Lakše je igrati pred punim stadionom

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je vrijednu pobjedu protiv Ukrajine na Maksimiru s 1-0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Strijelac jedinog gola bio je Nikola Kalinić u 38. minuti odlično se okrenuvši u kaznenom prostoru gostiju nakon lijepe kombinacije Modrića i Rakitića, a Hrvatska je pobjedom protiv Ukrajine ostala vodeća u skupini s 13 bodova.

"Manje je opterećenje sad, možemo mirno nastaviti s kvalifikacijama. Drago mi je što sam zabio gol, svaki je bitan pa tako i ovaj. Ukrajina je dobro stajala na terenu, ali mi smo zasluženo pobijedili'', izjavio je Kalinić te nadodao:

"Svaka čast svima koji su došli, lakše je igrati pred punim stadionom."

Vrijedan posao odradio je i Domagoj Vida, koji je bio među najboljima u zadnjoj lini, koja je protiv Ukrajine bio oslabljena za Ćorluku i Vrsaljka.

"Pozdravljam sve gledatelje Lijepe naše. Čestitam našim navijačima što smo nakon dugo vremena igrali pred punim tribinama. Čestitke i mojim suigračima, odradili smo ovo maksimalno i zasluženo smo pobijedili. Hvala i liječnicima koji su me uspjeli pokrpati'', rekao je Vida te nastavio:

''Prekrasan osjećaj, čestitam Kaliniću i hvala mu. Odigrali smo svi vrlo dobro, zasluženo smo pobijedili. Malo smo energetski pali, moramo pogledati video i analizu te vidjeti što su bili problemi. Najvažnije da smo uzeli tri boda i odvojili se od pratitelja.''

''Da smo izgubili ne bih mogao ostati ''živ'' u Ukrajini. Njima želim svu sreću'', zaključio je Vida.

Jeste li zadovoljni igrom i pobjedom protiv Ukrajine?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider