Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Silno ga je cijenio

On ne plače često, a sad su suze same potekle: Pogledajte Kovačevu reakciju na pitanje o Cici Kranjčaru

Pred nogometašima Monaca je gostovanje u Strasbourgu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Monaco, na čijoj je klupi Niko Kovač, ove zime bilježi sjajne rezultate i sad su se sasvim uključili u borbu za naslov prvaka.

Klub iz Kneževine nalazi se na četvrtom mjestu, ali sa samo četiri boda zaostatka u odnosu na vodeći Lille, pa je jasno da na gostovanju kod Strasbourga ove zime imaju imperativ pobjede ukoliko žele ostati u igri za titulu.

Osim uobičajene najave utakmice, bivši hrvatski izbornik je na konferenciji za medije pričao i o preminulom Zlatku Kranjčaru. Francuzima je otkrio koliko je volio i poštovao legendarnog Cicu.

"Jako sam tužan jer je bio moj trener. Nemojte se ljutiti, meni nije jednostavno govoriti o tome jer smo proveli fantastično vrijeme zajedno. Bio je divna osoba, uvijek sretan. Sigurno sam od njega preuzeo neke trenerske ideje", pričao je Kovač:

"Dao mi je kapetansku traku u mojoj reprezentaciji i za mene je jako važna osoba. Svi smo jako tužni zbog njegove smrti", u suzama je govorio Niko.

Kovač nije čovjek koji često plače. Još uvijek se sjećamo one tužne bečke večeri kad su naši reprezentativci popadali po podu nakon šokantnog ispadanja od Turske u četvrtfinalu Eura, a pokraj Srne, Modrića i ostalih koji su jecali u suzama, Niko je stoički podnio poraz i ostavio dojam onog što je i bio - neustrašivi i nesalomljivi kapetan.

Ipak, nije ni on od kamena, što je demonstrirao na ovoj presici...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider