Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Objasnio situaciju

Nijemci i dalje ljuti na suca iz BiH, veliki Thierry Henry stao u njegovu obranu: ''Odluka je ispravna''

Irfan Peljto bio je glavni sudac na utakmici Real Madrida i Leipziga, već u prvim minutama susreta dogodio se sporan trenutak.

Irfan Peljto (Foto: Afp)

Real Madrid uspješno je odradio prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, slavio je na gostovanju u Leipzigu 0:1, ali već u drugoj minuti susreta dogodila se zanimljiva situacija koja je dignula Nijemce na noge.

Schlager je opalio prema golu, lopta se odbila do Benjamina Šeška na drugoj stativi, on ju je rutinski spremio u mrežu, ali sudac iz BiH Irfan Peljto pokazao je zaleđe. Mnogi su odmah primijetili da nema riječi o zaleđu, Rodrygo je ostao ukopan ispred Lunina i Slovenac je bio u dopuštenoj poziciji, ali…

Silvijo Čabraja Je li on idealan kandidat za sljedećeg šefa U-21 reprezentacije? "Apsolutno da!" divider

Iz VAR sobe, u kojoj su bili Nizozemci Pol van Boekel i Dennis Higler, procijenili su da Šeško nije bio u zaleđu, ali je u nedopuštenoj poziciji bio drugi igrač Leipziga, koji je ometao golmana Real Madrida.

Tu je tezu potvrdio i veliki Thierry Henry te stao u obranu suca iz Bosne i Hercegovine.

''Ako si u zaleđu i ometaš vratara, bit će suđeno. Kao igrača uče vas - ako si u nedopuštenoj poziciji i ne želite biti uključeni u akciju, samo digni ruke i nemoj ometati igru. Henrichs je odgurnuo vratara, nije to bio ne znam kakav poguranac, ali aktivirao se iz zaleđa'', rekao je Henry.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider