Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I to na kakav način

Nevjerojatan dobitak na kladionici donio mu rođak - napadač Tottenhama

Dosta sreće imao je rođak napadača Tottenhama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pogotkom u 93. minuti, kojim je potvrdio pobjedu Tottenhama protiv Aston Ville, Harry Kane donio je svom rođaku dobitak od 5.000 funti.

Rođak Tottenhamova napadača Joe Kane kladio se da će ovo kolo u Premierligi šestorica igrača postići pogotke. Pogodio je da će se u strijelce upisati Jamie Vardy (Leicester City), Odion Ighalo (Watford), Yaya Toure (Manchester City), Romelu Lukaku (Everton), Graziano Pelle (Southampton) i Harry Kane (Tottenham).

Tijekom subote i nedjelje petorica su odradila svoje, a onda je Joeu Kaneu preostalo čekati još rođaka Harryja, kojem u utakmici Tottenham - Aston Villa nije išlo. Nije uspijevao naći se u ozbiljnijoj prigodi, stoperi Ville su ga relativno dobro čuvali, ali u trećoj minuti sudačke nadoknade Kane uspijeva zabiti i donijeti dobitak rođaku koji se pohvalio na društvenim mrežama.

Joe Kane nije bio jedini jer još jednom kladitelju dogodilo se da zabiju šestorica igrača koje je odabrao te su njih dvojica podijelili 10.000 funti.

"Scene totalnog ludila su se dogodile na istočnoj tribini nakon što je Harry zabio. Hvala mu na uranjenom božićnom poklonu", napisao je na Instagramu Joe Kane koji je zajedno s cijelom obitelji u ponedjeljak bio na White Hart Laneu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider