Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To bi odjeknulo, ali...

Gaf kola - što mu je bilo u glavi? "Da je Karoglan to napravio, zakucao bi ga pred punim stadionom"

Nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu emitirat će se večeras na gol.hr-u.

U poraz protiv Lokomotive na Poljudu Hajduk je definitivno usmjerio Dino Mikanović, sa svoja dva žuta kartona u prvih 25 minuta utakmice.

Količinom nesmotrenosti Mikanović je šokirao sve, kako na stadionu tako i pred malim ekranima.

"Mi pričamo o dečku koji ne smije dobiti treći žuti karton, jer ima karton. On, Rokas Pukštas i Zvonimir Šarlija su bili u opasnosti da dobiju treći žuti i propuste derbi s Dinamom u idućem kolu", rekao je Mateo Pukšar u podcastu Utakmicu po utakmicu.

"I onda Mikanović napravi onakav potez u trećoj minuti. Znam da nije konvencionalan potez vaditi beka u petoj minuti, nemaš pravu zamjenu na desnom beku, jedino da ideš mijenjati vezu što si na kraju i napravio, ali to nije dobro izgledalo u prvom dijelu", dodao je Pukšar.

"Koji bi trener to napravio", aludirala je Valentina Miletić na možebitno mijenjanje Mikanovića već poslije nekoliko minuta utakmice.

Odgovorio je Vlado Boban:

"Tim potezom da mičeš igrača u šestoj ili kojoj već minuti, pred punim stadionom, 'zaklao' si ga, zakucao si ga do kraja prvenstva."

"Da, ali ovako je Hajduk zakucao sam sebe", zaključio je Pukšar.

Sve o ovoj i brojnim drugim aktualnostima vezanim uz SuperSport HNL gledajte večeras od 21:00 u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider