Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nepotreban potez

Ne stišava se bura zbog prekida utakmice, Srbi prozvali igrača Kosova: "Sram te bilo, prostačino"

Rumunjska je svladala Kosovo u kvalifikacijama za Euro 2024. pred svojim navijačima u Bukureštu.

Samir Ujkani (Foto: Afp)

Ne stišava se bura nakon utakmice Rumunjske i Kosova (2:0) u Bukureštu, koja je bila prekinuta na gotovo 50 minuta zbog ponašanja rumunjskih navijača.

Izvjesili su dva transparenta, na jednom je pisalo "Kosova je Srbija", a na drugom "Moldavija je Rumunjska". To je bilo popraćeno glasnim uzvicima "Srbija, Srbija", zbog čega su se nogometaši Kosova povukli s terena.

Na kraju je utakmica nastavljena, a tri boda ostala su u Bukureštu. Ipak nije stalo na tome. Na Kosovu traže žestoku kaznu za Rumunjsku i oduzimanje bodova, dok srpski mediji pišu o reakciji golmana Kosova tijekom utakmice.

Samir Ujkani, rezervni golman Kosova, utakmicu je odgledao s klupe, no u jednom trenutku na provokacije rumunjskih navijača odgovorio je tako što se uhvatio za međunožje.

"Sram te bilo, prostačino. Golman tzv. Kosova sramno reagirao na 'Kosovo je Srbija'. Njegov potez obilazi Europu", piše srpski Kurir.

"Skandalozna reakcija golmana reprezentacije tzv. države Kosovo upućena navijačima", stoji u naslovu tamošnjeg Telegrafa.

Reakciju golmana Kosova možete vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider