Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Dollarumma''

Odbio novi ugovor i razljutio Milan: Bijesni navijači ga gađali novcem!

Mladi vratar trenutno je prilično nepopularna ličnost u Milanu, a navijači na vrlo originalan način pokazali što misle o njegovim postupcima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi vratar Milana Gianluigi Donnarumma glavni je akter trenutno najveće priče talijanskog nogometa. Nakon što je odbio potpisati novi ugovor s Milanom postao je najomraženiji igrač kluba, a navijači su za vrijeme utakmice talijanske U-21 reprezentacije u Krakowu jasno poručili što misle o njegovom potezu.

Navijači su na utakmici Danske i Italije zasuli njegov gol lažnim novčanicama, a razvili su i transparent s natpisom ''Dollarumma''. Donnarruma je odbio ugovor vrijedan 5 milijuna eura po sezoni, a mnogi za to krive utjecaj njegovog agenta Mina Raiole, iako skaut koji ga je otkrio tvrdi da je problem u Donnarummi.

Giocondo Martorelli prvi je ''snimio'' Donnarummu, a prema njegovim riječima on je 2013. sve dogovorio s Interom, a onda dan kasnije potpisao s njihovim ljutim rivalima Milanom.

Raiola u međuvremenu tvrdi da Donnarumma odlazi zbog neprijateljskog okruženja u kojem se nalazi te prijetnji koje su navijači uputili njemu i obitelji. Prema poznatom agentu problem nije u novcu, nego u odnosu kluba i navijača prema igraču.

Jedna od akcija navijača Milana uključivala je i virtualni napad na slastičarnu njegovog brata, kojoj su na Internetu ostavili negativne recenzije uz komentare da su u hrani pronašli crve i žohare.

Donnarumma ima još godinu dana ugovora i dvije opcije: pronaći novi klub već ovog ljeta ili godinu dana sjediti na klupi. Prva opcija je vjerojatnija, a u redu već čekaju Real Madrid i PSG.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider