Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
reagiralo osiguranje

VIDEO Navijač Srbije prerušio se u redara i ukrao zastavu Crne Gore, nastao je kaos

Crnogorci su čak preskakali ogradu kako bi se obračunali sa Srbima.

Navijači Srbije (Foto: Dusan Milenkovic/ATAImage)

Za pobjedu Srbije nad Crnogorcima u Beogradu zasluge pripadaju dvostrukom strijelcu Aleksandru Mitroviću (9, 73) te Dušanu Tadiću (77), koji je postigao gol za konačnih 3:1. Stevan Jovetić u 36. minuti bio je strijelac gola kojim su Crnogorci izjednačili na 1:1.

Crna Gora još se može kvalificirati na Euro, ali za to su joj potrebne pobjede protiv Litve u Podgorici i protiv Mađarske u Budimpešti, uz uvjet da Srbija izgubi na svom terenu od Bugarske.

Neymar Urugvaj nakon 22 godine srušio Brazil: Neymar se teško ozlijedio, iznesen je na nosilima divider

No navijači su na trenutak zaboravili na nogomet nakon kaosa na tribinama. Naime, navijač Srbije prerušio se u redara i popeo na tribinu s navijačima Crne Gore. Ukrao je zastavu gostima i tu je nastala ludnica.

Navijači Crne Gore bacali su stolice prema policiji i vikali Srbima da su šiptari.

Crnogorci su čak preskakali ogradu kako bi se obračunali sa Srbima, no nakon nekoliko minuta reagirala je policija, pronađena je zastava i vraćena na tribinu gostujuće momčadi.

@lalateskobar Frka na Marakani - redar skinuo crnogorsku zastavu sa ograde "kaveza" #serbia #crnagora #euro2024 #srbija #foryou #4u #forupage #tiktok ♬ original sound - Božji sin - Lalat Eskobar

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider