Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dvije su opcije

Nakon Livaje, Hajduk ostao i bez Kalinića: Tko će u napad u Zagrebu?

Nikola Kalinić ozlijedio se i neće ga biti u kadru momčadi Hajduka.

Nikola Kalinić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Nakon što je odigrao dvije utakmice u kojima je pobrao prilično dobre kritike, a protiv Slaven Belupa zabio i fantastičan pogodak, Nikola Kalinić neće biti u kadru momčadi Hajduka na gostovanju u Zagrebu protiv Rudeša.

Kalinić ima problema s mišićem, pa je odlučeno kako je bolje da preskoči utakmicu u Kranjčevićevoj kako bi bio spreman za drugo gostovanje Bijelih u nizu, za osam dana u Varaždinu. Procjene su takve da ozljeda nije teže prirode i povratnik u klub mogao bi izbivati samo jednu utakmicu.

Kako se još nije oporavio najbolji igrač Hajduka Marko Livaja, kojeg je Kalinić više nego solidno zamijenio, trener Mislav Karoglan morat će vidjeti tko će popuniti poziciju prvog napadača.

Tko kao treći napadač?

Mladi Filip Čuić također je zabio pogodak protiv Slaven Belupa nakon što je ušao umjesto Kalinića te se na taj način kandidirao za prvih jedanaest protiv Rudeša. Tu je i iskusni Makedonac Aleksandar Trajkovski, ali čini se kako bi mladi Čuić mogao dobiti prednost.

U momčadi Hajduka neće biti niti Filipa Uremovića zbog akumuliranih žutih kartona.

Rudeš je posljednja momčad prvenstva koja se muči s osvajanjem bodova, imaju ih tek četiri u cijeloj sezoni, a nisu ni pogodak postigli već mjesecima.

Utakmica Rudeš – Hajduk igra se u subotu u 17:10 na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider