Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte najavu

Osijek dočekuje Hajduk na rasprodanoj Opus Areni: Tko će jurnuti od početka, kome više odgovara remi?

Osijek je domaćin Hajduku u utakmici trećeg kola SuperSport HNL-a.

S početkom u 17:00 danas se na Opus Areni sastaju Osijek i Hajduk. Riječ je o utakmici čiji je prvotni termin odigravanja bila nedjelja 6. kolovoza, ali tada se nije igralo zbog osječkog zahtjeva za odgodom na temelju sudjelovanja u kvalifikacijama Konferencijske lige.

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu najavili su utakmicu, s naglaskom na mogući neriješeni ishod i što bi to moglo donijeti večerašnjim takmacima.

"Ja mislim da bi Osijek morao jurnuti od prve minute protiv Hajduka i da je to jedini put za Osijek da pobijedi u toj utakmici, da moraju zabiti rani pogodak i onda otvore Hajduk, pa da oni dobiju prostor koji im je potreban. Osijeku ništa bod ne znači u toj utakmici, on mora smanjiti zaostatak za Hajdukom", smatra Mateo Pukšar.

Kakav dvoboj očekuje Igor Ćurković?

"Nekako sličnu utakmicu kao Rijeka - Hajduk nedavno na Rujevici. Početni pritisak domaćina, pokušaj Hajduka da uspori ritam kroz posjed i onda kroz traženje kontrole i završnice nakon što se izdrže početni naleti Osijeka. Osijek će sigurno jurnuti, kao što kaže Mateo, jer to je utakmica u kojoj trebaju loviti Hajduk. Iz te perspektive, iako nikad nije dobro kad izgubiš utakmicu, dobro im je došao ovaj poraz od Gorice da se galvaniziraju, da skupe glave i ostave krvava koljena."

Je li poraz Osijeka jako loša vijest za Hajduk kao što to tvrdi Pukšar? Saznat ćemo večeras od 17:00.

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider