Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Peglao je imidž sebi"

Način na koji je Bruno Marić otišao još uvijek je tema: "Čovjek nije uputio nijednu kritiku ni sebi ni sucima"

Bruno Marić više nije predsjednik Komisije nogometnih sudaca Hrvatskog nogometnog saveza. Podnio je ostavku, ali mnogi nisu zadovoljni njegovom retorikom.

Ovotjedna epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu nije mogla započeti drukčije nego osvrtom naših voditelja na cjelokupnu aferu VAR leaks, koja je rezultirala ostavkom Brune Marića s mjesta šefa Sudačke komisije.

"Meni je zasmetalo kod Brune Marića to što čovjek nije uputio sebi niti jednu kritiku. Nije uputio kritiku ni Sudačkoj komisiji ni sucima. Svi njegovi intervjui zapravo su peglanje njegovog imidža koji je odavno uništen i pokušavanje spašavanja sebe u cijeloj ovoj situaciji, a situacija je takva, bezizlazna, da je morao otići", istaknuo je Mateo Pukšar.

Kratko se nadovezao Ivan Ljubić:

"Ja sam mislio da će odraditi konferenciju za medije u svom stilu i ići dalje."

Pukšar je zatim dodao:

"Presica mi je također jedna bolna točka u svemu ovome. Doveli su tamo ljude od 50-60 godina, suce, koje su posjeli a da ne kažu ijednu riječ. Nevjerojatno mi je da su ti ljudi sebi to dopustili. Bruno Marić cijelo vrijeme govori da je on bio najbolji sudac, da je bio proglašen četiri puta, da su ga igrači hvalili. Jednostavno nije rekao ni jednu jedinu kritiku na račun sebe ili Sudačke komisije u cijeloj ovoj situaciji."

Sve o ovoj vrućoj temi, ali i ostalim aktualnostima vezanima uz hrvatski klupski nogomet doznajte večeras od 21:00 na gol.hr-u, u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider