Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Revoltiran je

Mourinho osobno pisao Bobanu: Ne može prežaliti jednu stvar

Jose Mourinho podnio je ostavku u Nogometnom odboru UEFA-e.

Jose Mourinho (Foto: Afp)

Roma je u finalu Europske lige izgubila od Seville na jedanaesterce, a klub je žestoko kažnjen zbog izgreda svojih navijača. Ne samo to, UEFA je također kaznila Mourinha s četiri utakmice zabrane vođenja momčadi zbog njegovih izjava vezanih za suđenje Anthonyja Taylora.

Revoltirani Mourinho sada se zbog svega odlučio povući iz Nogometnog odbora UEFA-e. To savjetodavno tijelo sačinjeno je od bivših igrača i cjenjenih trenera, a ideja je bila osigurati napredak sporta i same nogometne organizacije.

Kylian Mbappe Mbappe odbio produžiti ugovor: PSG ga želi odmah prodati divider

"Poštovani g. Boban! Zahvaljujem Vam na pozivu koji ste mi uputili da postanem član Nogometnog odbora UEFA-e, međutim sa žaljenjem Vas moram obavijestiti da momentalno podnosim ostavku. Kriteriji u koje sam tako snažno vjerovao kada sam se pridružio više ne stoje i osjećam obvezu donijeti ovu odluku. Lijepo Vas molim da moju odluku priopćite i predsjedniku, gospodinu Aleksandru Čeferinu", napisao je Mourinho u pismu Bobanu.

Izrazito loši odnosi s Aleksandrom Čeferinom, predsjednikom UEFA-e, razlog su zbog kojeg se Mourinho odlučio obratiti legendarnom hrvatskom veznjaku.

Po svemu sudeći, Mourinho će i dalje ostati na klupi Rome, iako je za njega interes pokazao PSG.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider