Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet

Monaco se žali FIFA-i: Krivci su Manchester City i PSG, a razlog Mbappe

Monaco je zatražio zaštitu FIFA-e zbog ilegalnog pristupa Kylianu Mbappeu

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vodstvo francuskog nogometnog prvaka Monaca optužilo je Manchester City i PSG da su bez dozvole kluba pokušali pregovarati s najtraženijim nogometašem današnjice Kylianom Mbappeom.

U Monacu tvrde kako su predstavnici Manchester Cityja i PSG-a u nekoliko navrata kontaktirali 18-godišnjeg napadača i njegova agenta, ali bez dozvole Monaca. Zbog toga su u Kneževini zatražili zaštitu Francuskog nogometnog saveza i Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

"Želimo podsjetiti klubove da prema važećem FIFA-inu Pravilniku o statusu i transferima igrača nije dozvoljeno pristupiti igračima bez dozvole njihova kluba," poručili su iz Monaca.

Prema pisanju engleskog tiska, mladog francuskog napadača žele angažirati Real Madrid i i Arsenal, međutim Kraljevski klub i Topnici o tome su službeno obavijestili momčad iz Kneževine.

Mladi je Francuz briljirao prošle sezone i s 26 golova i 14 asistencija bio je najzaslužniji što je Monaco osvojio titulu prvaka Francuske, ispred superbogatog PSG-a, te igrao polufinale Lige prvaka.

Igrači Monaca našli su se na meti mnogih europskih velikana nakon sjajne sezone u kojoj su prekinuli dominaciju PSG-a u Francuskoj i izborili polufinale Lige prvaka. Neki njihovi igrači već su napustili Kneževinu, poput Bernarda Silve koji je preselio u Manchester City i Tiemouea Bakayoka koji je pojačao Chelsea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider