Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nekoć velika zvijezda

VIDEO Dočekali ga kao kralja, pa zabio navijačima nož u leđa: ''Postavljao je nove zahtjeve''

Mohamed Ihattaren došao je u Samsun gdje su ga navijači dočekali kao heroja.

Mohamed Ihattaren (Foto: Afp)

Nizozemski nogometaš Mohamed Ihattaren prije nekoliko dana došao je u turski grad Samsun gdje je trebao potpisao ugovor s tamošnjim prvoligašem Samsunsporom.

Tek što je sletio u grad, navijači su ga dočekali kao heroja, očekivali su pravo pojačanje u povratničkoj sezoni turske Superlige. Nakon 11 godina provedenih u nižim rangovima turskog nogometa, Samsunspor se plasirao u elitni rang.

Josip Šutalo i Marco Asensio Sportski direktor Ajaxa opet došao u Zagreb, gotovo tri sata dogovarao transfer Šutala divider

Nizozemac Ihattaren bio je velika nada nizozemskog nogometa, 22-godišnjak je igrao za PSV, Juventus i Ajax, kao i za sve mlade reprezentacije Nizozemske do U19 uzrasta.

Ihattaren je 2019. godine slovio za veliku zvijezdu u Nizozemskoj, Transfermarkt ga je tada cijenio vrtoglava 22 milijuna eura kao 17-godišnjaka, ali karijera mu je putem zapela.

Puno je problema imao i van terena gdje ga se povezivalo s marokanskom mafijom u Nizozemskoj, a u veljači ove godine završio je iza rešetaka zbog premlaćivanja djevojke.

Lokomtiva - Dinamo Dinamo zatražio i dobio odgodu utakmice protiv Lokomotive divider

Fabrizio Romano javlja da ipak neće potpisati za Samsunspor, navijači i cijeli grad luduje, a iz kluba su poručili da je sve bilo dogovoreno, ali Nizozemac je u posljednji trenutak počeo izmišljati s raznoraznim zahtjevima koje klub nije mogao ispuniti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider