Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mogućih 11

Julen Lopetegui još razmišlja o sastavu za Dinamo, ali Ivan Rakitić bi trebao započeti

Sevilla protiv Dinama otvara svoj put u Europa ligi ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Seville u četvrtak započinju svoj put ka sedmom naslovu u Europa ligi, a na prvoj prepreci stoji im hrvatski prvak Dinamo. I dok Željko Kopić ima relativno jasnu situaciju oko udarne momčadi pred početak susreta, njegov kolega Julen Lopetegui ima nekoliko upitnika nad glavom.

Zbog puno dvojbi i mogućih izostanaka, čini se kako bi Lopetegui mogao na Modre poslati dosta igrača iz udarne momčadi. Iako Sevilla dobro gura u domaćem prvenstvu i fokus je na njemu, žele dobro startati u Europa ligi i već u prvoj utakmici otkloniti svaku sumnju u prolazak.

gol expired VIDEO: BBB-i u Sevilli pokazali golu stražnjicu i mahali zastavom NDH-a, policija tvrdi da je spriječila dogovor o tučnjavi divider

Konude na desnom beku

Španjolski mediji nagađaju kako će na golu biti Yassine Bounou, poznatiji kao Bono, inače standardan čuvar mreže Seville. Ispred njega trebala bi operirati četvorka Konude, Carlos, Rekik i Acuna. Standardni desni bek Jesus Corona otpao je uoči ovog susreta, a iskusni Jesus Navas tek se oporavio od ozljede i bilo bi veliko iznenađenje kad bi startao večeras. U zadnjoj liniji još je nekoliko nepoznanica pa nije isključeno ni da Gudelj uđe u udarnu momčad na poziciji stopera.

Rakitić bi trebao igrati

U veznoj liniji također je nekoliko nejasnoća, jedino je sigurno da neće biti Joana Jordana, koji odrađuje suspenziju, ali bi u momčadi trebao biti Ivan Rakitić, koji je u ponedjeljak i utorak preskočio treninge s ostatkom momčadi. Kraj njega bi trebali biti Fernando i Delaney, a nije isključeno ni da će zaigrati Oliver kako bi spomenuti trojac dobio malo odmora.

gol expired VIDEO Lopetegui nabrojao koga se boji u Dinamu, a Kopić kaže da i Sevilla ima nedostatke divider

Anthony Martial također je bio među onima koji nisu trenirali ovaj tjedan tako da vjerojatno neće igrati, a to znači da bi se Papu mogao pojaviti na lijevoj strani, Luis Ocampos na desnoj, a u špici En-Nesyri. Marokancu su potrebni golovi za povratak samopouzdanja i zato bi trebao dobiti start protiv Modrih.

Bond – Konude, Diego Carlos, Rekik, Acuna – Rakitić, Ferdiand, Delaney – Ocampos, En-Nesyri, Papu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider