Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Procurila snimka prepirke

VIDEO "Modrićev sin" na udaru rasista zbog sukoba s Messijem: Evo kako je sve počelo

Rodrygo se verbalno prepirao s kapetanom Argentine.

Rodrygo i Lionel Messi (Foto: Afp)

Brazilski se napadač Rodrygo našao na udaru rasista nakon prepirke s Lionelom Messijem prije utakmice Brazila i Argentine u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Čak pola sata kasnio je početak utakmice zbog sukoba navijača i policije na tribinama stadiona Maracana, a dok situacija nije stavljena pod kontrolu Messi i društvo povukli su se u svlačionicu.

Zbog toga je Rodrygo nazvao Argentince kukakvicama, što nije baš bilo po volji Messiju i Rodrigu De Paulu koji su ga okružili i krenuli u verbalnu prepirku s njim. 

Oscar Pistorius Preokret u slučaju koji je zgrozio svijet? Ubio djevojku na Valentinovo, sad bi mogao na slobodu divider

Uskoro se na društvenim mrežama pojavila snimka njihove prepirke, a zbog svega se brazilski napadač našao na udaru navijača koji su ga zasuli sramotnim porukama na društvenim mrežama. 

Navodno su korisnici "ukrasili" bananama ili emotikonima majmuna profil 22-godišnjeg sportaša, koji razmatra pravnu tužbu, navodi stranica Globo Esporte.

Nakon svega se oglasio i Rodrygov otac koji je udario žestoku paljbu na argentinsku zvijezdu:

"Mali svetac koji se ne kači ni s kim", poručio je Rodrygov otac na Instagramu nakon utakmice. 

Dodajmo kako Luka Modrić i brazilski napadač gaje poseban odnos, zbog čega ga Luka naziva svojim sinom, a Rodrygo nikad nije skrivao koliko cijeni hrvatskog kapetana i koliko mu pomaže sa svojim savjetima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider