Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luka za povijest

Modrić ušao u "Klub 38": Samo rijetki su taj rođendan dočekali u Realu

Luka Modrić dan poslije utakmice s Latvijom proslavio je svoj 38. rođendan.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić dan poslije utakmice s Latvijom proslavio je svoj 38. rođendan.

Španjolski AS donio je tekst koji služi na čast hrvatskom velikanu Luki Modriću. U njemu su pokazali kolika je zapravo veličina hrvatskih reprezentativac kada je u ovim godinama i dalje dio Realove momčadi.

Čast kakvu imaju samo odabrani

Oni su iznijeli listu deset najstarijih igrača Reala koji su aktivno igrali za klub. Na njoj se ne nalaze legende za koje bi mnogi mislili da su ondje. Raul, Casillas, Zidane nisu na listi, ali zato je ondje naš Modrić.

Luka Modrić Poznati list se poklonio hrvatskom čarobnjaku: "Modrić je bio DJ na hrvatskom partyju" divider

Već sad se nalazi na četvrtom mjestu najstarijih igrača koji su ikada zaigrali za Real Madrid. Neprikosnoveni na listi je mađarski napadač Ferenc Puškaš, dok su iza Modrića ostale legende poput Di Stefana, Miguel Angela i Josea Santamarie.

U ovako odabranom društvu zaista je čast sjediti, a Modrić će sada imati samo jedan cilj – postati najstariji igrač Reala u povijesti. Od danas mu Puškaš bježi 233 dana što je itekako dostižno za našeg kapetana. Posljednja utakmica španjolskog prvenstva igra se 26.05. sljedeće godine ili jednostavnije za 261 dan.

Ukoliko Modrić zaigra na toj utakmici, u kojoj je protivnih Betis, na Santiago Bernabeu ući će u povijesne knjige Kraljevskog kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider