Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BAREM MU NIJE DALEKO

Poznati hrvatski košarkaš reagirao na zadnji posao Dinama i Lokomotive pa mnoge nasmijao

Posudili Sandra Kulenovića pa vratili u samo dva tjedna.

Sandro Kulenović (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Jednu od najluđih posudbi uopće dosad u hrvatskom nogometu vidjeli smo početkom ove sezone. Sandro Kulenović posuđen je Lokomotivi iz Dinama 19. kolovoza da bi samo dva tjedna kasnije bio vraćen na Maksimir.

U tom razdoblju odigrao je tri utakmice, točnije 270 minuta te postigao jedan pogodak. Bio je strijelac u remiju Lokomotive i Osijeka (2:2).

Šaljivom objavom na tu se činjenicu na nekadašnjem Twitteru osvrnuo pitanju Miro Bilan, poznati hrvatski košarkaš, ali i veliki ljubitelj SuperSport HNL-a te dobre zezancije na društvenim mrežama.

Kulenović napokon nije na posudbi

Kulenović ima 23 godina, a karijera mu je bila obilježena brojnim posudbama. Kada mu je završila jedna takva, vratio se iz mlade momčadi Juventusa u varšavsku Legiju koja ga je potom prodala Dinamu u kojem je igrao u mlađim uzrastima.

Potom ga je 2020. godine Dinamo posudio Rijeci iz koje se vratio godinu kasnije da bi ga istog ljeta zagrebački klub proslijedio Lokomotivi, također na posudbu. Ovog je ljeta još jednom posuđen na Kajzericu, ali je vraćen nakon svega dva tjedna.

Navodno bi put Lokomotive kao zamjena za Kulenovića na posudbu iz Dinama trebao doći Fran Brodić koji je fenomenalno ušao u sezonu u Varaždinu. Dinamo bi trebao kupiti Brodića i odmah ga poslati na posudbu na Kajzericu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider