Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Slovački premijer operiran: Njegov zamjenik otkrio nove detalje o Ficovu stanju
Nogomet
"Zbogom, Zvezdo!"

Legendarni srpski komentator odrekao se Crvene zvezde zbog ratnog zločinca

Prije nekoliko dana beogradski klub šokirao je cjelokupnu javnost u regiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Crvena zvezda izgubila je jednog svog velikog navijača. Milojko Pantić, legendarni nogometni komentator, koji ni u svojim televizijskim prijenosima nije krio privrženost Crveno-belima, odrekao se voljenog kluba zbog poteza koji su napravili prije nekoliko dana.

Predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić i generalni tajnik Zvezdan Terzić upriličili su svečanost na kojoj su ratnom zločincu Draganu Vasiljkoviću, poznatijem pod nadimkom Kapetan Dragan, uručili dres s brojem 1.

Taj potez Zvezde izazvao je osudu svih normalnih ljudi s obzirom na to da se radi o ratnom zločincu. Kapetan Dragan je osuđen na 13 i pol godina zbog ratnih zločina počinjenih nad vojnicima i civilima u Kninu i Glini, a krajem ožujka ove godine, nakon što je odslužio dvije trećine kazne, pušten je iz zatvora u Lepoglavi i protjeran iz Hrvatske u Srbiju.

Svoju razočaranost Zvezdinom gestom izrazio je i Pantić, koji je otišao korak dalje, te se javno odrekao kluba za koji je navijao cijeli život. Kako je to učinio, pogledajte u videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider