Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajna partija Švicarca

Zabio pet golova na utakmici pa dobio bračni savjet od suigrača: "Večeras nemoj spavati sa suprugom"

Švicarski napadač Michael Frey postigao je pet golova u pobjedi nad Standardom iz Liegea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu trećeg kola belgijskog nogometnog prvenstva Antwerpen je na gostovanju pobijedio Standard Liege sa 5:2, a svih pet golova za pobjednički sastav zabio je 27-godišnji Švicarac Michael Frey.

Švicarski napadač je u prvom poluvremenu zabio dva gola (6, 37), a potom u nastavku u razmaku od devet minuta još tri puta tresao suparničku mrežu (59, 62, 68).

"Ovo mi se prvi put dogodilo u karijeri. Poseban je osjećaj zabiti pet golova na utakmici, a zatim i pobijediti. To je poseban dan," kazao je Frey koji je nakon utakmice za uspomenu uzeo loptu.

"Naravno da sam je uzeo," kazao je sa smiješkom pred kamerama Eleven Sportsa.

gol expired Kao da Messijev odlazak nije dovoljno bolan: Barcelona okupila tri legende i podsjetila na ljepše dane divider

Frey je ovoga ljeta stigao u Antwepen nakon što je posljednje tri sezone bio član Fenerbahcea, no veći dio vremena je proveo na posudbama u Nurnbegu i Beverenu. Igrao je i za Zurich i Young Boyse.

Zanimljivo, nakon utakmice pred novinare je izašao njegov suigrač Viktor Fischer koji je bio oduševljen njegovim nastupom.

"Kada netko zabije pet golova, a da to nije Ronaldo ili Lewandowski, onda si iznenađen, ali danas je Frey bio na pravom mjestu. Svaku loptu koju je dodirnuo, išla je u gol", rekao je pa dao Freyju jedan savjet.

"Zato sam mu rekao da večeras ne ide u krevet sa suprugom ili će dobiti blizance", rekao je Fischer sa širokim osmijehom.

Inače, za domaći sastav golove su zabili Muleka (55) i Dragus (77). Bila je to prva pobjeda Antwerpena ove sezone te prvi poraz Standarda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider