Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jasno je i zašto

Suarezova djeca ne igraju s tatom igru koju Mateo Messi igra s Leom...

Messijev sin Mateo još je jednom zasjao na društvenim mrežama, ali dio zasluga ide i Luisu Suarezu.

Galerija Messi i Mateo (Screenshot) Messi se hvata za glavu (Screenshot) Messi Junior slavi pogodak Betisa (Screenshot) +2 Messi i Ansu Fati (Foto: Instagram)

Nakon poraza na startu nove sezone u Primeri, Barcelona se u 2. kolu vratila uvjerljivom 5:2 pobjedom protiv Betisa na svom travnjaku. Katalonci su slavili bez pomoći Luisa Suareza i Lionela Messija, koji su ozlijeđeni pratili susret s tribina.

Messi i Suarez su zajedno u društvu svojih sinova pratili dvoboj Barcelone i Betisa, a kamera je često pratila zbivanja na tom dijelu tribina.

Messi se hvata za glavu (Screenshot) Messijev 3-godišnji sin "razljutio" Suareza, a tatu natjerao da se hvata za glavu divider

Nakon susreta se pojavila snimka trogodišnjeg Messijevog sina Matea, kako zabunom slavi pogodak Betisa za 1:0. To je "naljutilo" Suareza, dok se Messi primio za glavu. Naravno, sve u šali.

Zanimljiv profil na Twitteru naziva Troll Sports, koji uglavnom objavljuje duhovita videa, pronašao je i novi detalj s tribine gdje su sjedili Messi i Suarez.

Antoine Griezmann (Foto: AFP) Barcelona gubila pa utrpala pet komada, Griezmann junak pobjede divider

Pred sami kraj utakmice Mateu je već pomalo dosadilo biti tamo, pa se krenuo igrati s tatom. Kažiprst mu je gurao u usta, a Messi je vrebao da će mu ga odgristi. Kako je pored njih sjedio Suarez, koji je poznat po svojem grickanju suparnika za vrijeme utakmica (čak tri puta je to napravio), nekome pod profilnim imenom Troll Sports je pala ideja.

"Suarezova djeca ne igraju ovu igru sa svojim tatom."

Tvit je u na pragu 20 tisuća lajkova... Pogledajte zašto.

Razočarani igrači Barcelone (Foto: AFP) Barcelona pala u Baskiji nakon čudesnog pogotka legende Athletic Bilbaa - Aduriza! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider