Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TU JE VJEROJATNO PUKLO

Messi otkrio kakav je izraz nepoštovanja dobio od PSG-a nedugo prije odlaska

Lionel Messi krajem prošle godine ispunio je svoju najveću nogometnu želju, postao je svjetski prvak s reprezentacijom Argentine.

Lionel Messi slavi naslov prvaka svijeta (Foto: Afp)

Ne baš lijep bio je rastanak Lionela Messija i PSG-a, francuskog kluba kojem nije uspio donijeti ono što oni već godinama najviše žele i zbog čega su ga angažirali, naslov pobjednika Lige prvaka.

A taj rastanak počeo se događati nedugo nakon što je Messi ostvario svoju vlastitu najveću želju, ulazak u argentinsku besmrtnost kao kapetan svjetskih prvaka. 

Sve je počelo pucati nakon katarskog finala

Nije se na proljeće Messi previše naigrao, putovao je u Saudijsku Arabiju na svojevrsne pregovore, a govorilo se i o lošim odnosima s druge dvije najveće zvijezde pariške momčadi, Neymarom i Kylianom Mbappeom.

Čini se da sve to zapravo nije istina, nego da je Messi najviše problema imao s upravom kluba. Sad je otkrio jedan njihov potez, odnosno nedostatak reakcije, koji ga je jako pogodio.

Otkrio je kako je on jedini reprezentativac Argentine kojem njegov klub nakon osvajanja titule svjetskog prvaka nije javno čestitao. 

Očito je kako je PSG htio Mbappea vidjeti na tronu, ali Messi je odnio pobjedu u njihovu velikom finalnom okršaju. To ih je vjerojatno toliko pogodilo da su mu zaboravili čestitati ili jednostavno nisu htjeli, odnosno time su mu poslali poruku.

Messi je na kraju otišao put SAD-a, gdje u Inter Miamiju igra sjajno, a čini se da i uživa. Sam njegov dolazak uzrokovao je pravu maniju u SAD-u, što na kraju otkriva kako svi uključeni mogu biti zadovoljni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider