Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pa što je ovaj sudio?!

Majstorska panenka sjajnog Nizozemca pala u drugi plan: Sudac dosudio dva sporna penala, pogotovo onaj za Juve!

Sjajan i hrabar potez izveo je nizozemski kapetan Lyona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lyon je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na svom terenu pobijedio Juventus 1:0, a prednost je udvostručio - pa i više od toga zbog pravila gola u gostima - već u 12. minuti uzvrata.

Rodrigo Bentancur je srušio Houssema Aouara, a sudac je pokazao na bijelu točku. Sporna odluka jer je Bentancur startao na loptu, ali usporene snimke sugeriraju da je Federico Bernardeschi prije tog starta kontaktom izbacio Aourara iz ravnoteže.

Loptu je namjestio kapetan gostiju Memphis Depay i majstorskom panenkom zabio za 1:0. Nema što, vrlo hrabro. Wojciech Szczesny otplivao je, a lopta je završila u mreži.

PENAL I DEPAYEVU PANENKU MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Juventus se do kraja poluvremena ipak vratio u igru, također iz penala, a strijelac je bio Cristiano Ronaldo. Portugalac nije eksperimentirao, jako i precizno je pogodio u desnu stranu.

Ako je kod prvog penala bilo dileme, kod ovoga nema sumnje da se radi o sudačkoj pogrešci. "Krivac" je bio Depay, koji je, prema sucu, u živom zidu igrao rukom, iako su mu ruke bile pozicionirane uz tijelo. Još je dobio i žuti karton.

PENAL I RONALDOV GOL MOŽETE POGLEDATI OVDJE

gol expired Manchester City izbacio Real: Katastrofalne pogreške skupo stajale Madriđane divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider