FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
BORBA NA PET RUNDI

Vraća se Max Holloway, i to borbom protiv momka s UFC omjerom 10:0

Došlo je vrijeme povratka Maxa Hollowaya u UFC-ovo borilište.

Max Holloway (Foto: Afp)

U srpnju prošle godine doživio je Max Holloway treći poraz u trećoj međusobnoj borbi protiv Alexandra Volkanovskog.

Jedan od najpopularnijih UFC boraca, ujedno bivši prvak perolake kategorije, tako nije uspio opravdati sve što je prije borbe najavljivao, posebno nakon što su i fanovi vjerovali da su ga u drugom okršaju s Australcem suci zakinuli za pobjedu.

Posložio prioritete i sad se vraća

Gledajući da je na 0:3, teško je očekivati novi napad na pojas dok god Volkanovski vlada kategorijom, pa nas ne čudi što je 31-godišnjak s Havaja uzeo ponešto vremena da posloži prioritete.

Najbolji trenutci treće borbe Hollowaya i Volkanovskog

Sad je došlo vrijeme za povratak, i to tako da je odlučio ostati u perolakoj kategoriji i prihvatiti trenutačno najjaču borbu koju može ugovoriti.

15. travnja na UFC-ovu Fight Nightu, koji će ujedno i predvoditi, borit će se protiv Arnolda Allena.

Allen je 29-godišnji Englez profesionalnog omjera 19:1, koji je u UFC-u odradio deset borbi te je u svima slavio. Uistinu je nevjerojatno da netko s 10:0 još uvijek nije izazivač, no to puno govori o snazi kategorije. Ipak, savlada li Hollowaya, nitko mu neće moći osporiti da je idući.

Što se tiče Hollowaya (23:7, 19:7 UFC), on će se nadati prelasku Volkanovskog u laku kategoriju, što bi se moglo dogoditi savladala li Islama Makhacheva u njihovoj borbi na priredbi UFC 284 11. veljače. Tu priredbu moći ćete pratiti uživo na portalu gol.hr.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider