Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije se premišljao

Matjaž Kek brzo odgovorio na pisanja o tome da bi mogao preuzeti splitski Hajduk

Slovenski izbornik Matjaž Kek ne razmišlja o preuzimanju Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dolaska Lukše Jakobušića na mjesto predsjednika Hajduka opet se počelo špekulirati o tome kako bi splitski klub mogao ambiciozno krenuti u lov na neko veliko trenersko ime. Jakobušić je čovjek čvrstih stavova, pa je navodno Matjaž Kek bio njegov prijedlog za novog trenera Hajduka još kad je bio u klubu kao potpredsjednik.

Kek je ovog ljeta odbacio dolazak u Dinamo za veliku plaću, mnogo veću od sadašnje, od oko 800 tisuća eura godišnje. No slovenski izbornik i bivši trener Rijeke izabrao je ostanak i vjernost slovenskoj nogometnoj reprezentaciji.

gol expired Novog trenera Hajduka čeka horor: Pogledajte brutalan raspored do kraja polusezone divider

Kek je trenerska legenda Rijeke, no prema vlastitom priznanju u mladosti je bio veliki navijač Hajduka te je zbog njega išao i na neke utakmice u bivšoj državi. Upravo je to možda neka karta na koju bi igrali na Poljudu, kao i to što Kek voli izazove, što bi vraćanje u vrh ovakvog Hajduka svakako bio.

No na virtualnoj press-konferenciji Kek je odbacio bilo kakvo napuštanje mjesta izbornika Slovenije.

gol expired Pogledajte kako napreduje supermoderni stadion Osijeka: Pogled iz zraka na buduću ljepoticu divider

''Slijedi ciklus u kojem nas čekaju tri utakmice reprezentacije u studenom. Ne mogu si dopustiti da mi u glavi bude išta osim toga. Dobro, sva ta medijska pozornost normalna je u današnjem sportu, današnjem svijetu, ali trenutačno si ne smijem dopustiti razmišljanje o bilo čemu drugome osim o stvarima koje su povezane sa slovenskom reprezentacijom, kartonima Jake Bijola, povratku Josipa Iličića, strašnom ritmu slovenskih igrača u Europi, velikom broju utakmica. Kad bih razmišljao o drugim stvarima, onda ne bih bio pravi čovjek za ovu poziciju. S poštovanjem prema svima, sad želim i hoću razmišljati samo o slovenskoj reprezentaciji'', prenosi Kekove riječi siol.net.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider