Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vječno četvrti

Allegri "potvrdio" dolazak u Arsenal?

Sve se više govori i piše o smjeni na trenerskim klupama Arsenala i Juventusa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve smo bliže danu kada će stići i službena potvrda da Arsene Wenger od ljeta, nakon 21 godine na čelu, više nije trener londonskog Arsenala. Navijačima Topnika je prekipjelo zbog konstantnih kikseva koji su Arsenalu u posljednjih 12 godina izbili barem dva naslova prvaka. Gunnersi su čak postali i predmet sprdnje posljednjih godina, jer u većini sezona na kraju osvoje četvrto mjesto koje vodi u dodatne kvalifikacije za Ligu prvaka.

Potvrdu da će tako vjerojatno i biti stigla je iz Italije gdje je najizgledniji kandidat odbio demantirati odlazak u London.

Massimiliano Allegri na kraju će sezone gotovo sigurno raskinuti ugovor s Juventusom, a domaći mediji prenijeli su kako je na izravno pitanje hoće li na ljeto preuzeti Arsenal odgovorio:

"Neću potvrditi, ali ni demantirati".

Već se dva tjedna po medijima provlači priča kako je Allegri priopćio Juventusovom vodstvu kako je s klubom došao do vrha. U dvije sezone osvojio je duplu krunu te sada grabi prema trećoj! Uz to odveo je Juventus do finala Lige prvaka prije dvije godine, gdje ga je porazula Barcelona. Juventus je dosada dvaput od 2014. obnavljao ugovor s Allegrijem.

Prvi kandidat za njegovog nasljednika u momčadi u kojoj igraju naši Mario Mandžukić i Marko Pjaca je Fiorentinin trener i bivši Juventusov igrač Paulo Sousa, a spominje se i Luciano Spalletti, trener Rome kojem ovoga ljeta ističe ugovor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider