Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
susjedi žale

Talent iz Benfice ipak izabrao Hrvatsku umjesto BiH

Prijateljska utakmica između Hrvatske i BiH posebno je bila zanimljiva za Marka Martinovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Teško je stradala U-16 kadetska reprezentacija Hrvatske u prijateljskom susretu protiv susjeda iz BiH u Ivankovu. U sklopu priprema za Elitni krug kvalifikacija za Euro naši su kadeti izgubili s 4:1. Zanimljivo, za Hrvatsku je u toj utakmici zaigrao nogometaš koji donedavno nosio dres BiH.

Radi se o Marku Martinoviću, 16-godišnjem nogometašu rođenom u Mostaru čiji je talent prvo prepoznao splitski Hajduk koji ga je doveo iz Zrinjskog, a onda ga je s Poljuda odvela slavna portugalska Benfica.

Njegovi idoli su Eden Hazard i Luka Modrić, a mladi Marko na glasu je kao veliki talent. Igra na poziciji veznog igrača s ofenzivnim sklonostima. Hrvatska je tako dobila možda novu veliku zvijezdu za kojom žale u nogometnom savezu Bosne i Hercegovine.

"Nije bila nikakva greška u zapisniku, Marko Martinović odlučio se u budućnosti nastupati za Hrvatsku. Mi tu ništa ne možemo, to je njegova odluka, a i naša sudbina nažalost", kratko je komentirao izbornik kadetske reprezentacije BiH Sakub Malkočević za sportsport.ba koji donosi ovu vijest.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider