Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije se proslavio

Marko Livaja: "Utakmicu su dva detalja odlučila, crveni karton i moj promašeni penal"

Nakon šoka utakmicu je komentirao i sam Livaja.

Marko Livaja (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Nogometaši Hajduka kiksali su u 27. kolu HNL-a i izgubili 0:2 protiv Lokomotive.

Hajduk je već nakon 23. minute imao igrača manje, a utakmicu karijere odigrao je Robert Mudražija koji je zabio oba gola.

Hajduk se mogao i vratiti, no Marko Livaja je promašio penal. Livaja je kasnije ipak zabio, ali par sekundi prije kraja pa više nije bilo vremena za veliki povratak.

Nakon šoka utakmicu je komentirao i sam Livaja.

''Sigurno da je ovo težak udarac za nas, za momčad, za cijeli klub, ali navikli smo. Nadam se da ćemo se dignuti. Mislim da su dva ključna detalja odlučila utakmicu, Mikanovićev crveni i moj penal. Da nismo dobili crveni... Dobro smo kontrolirali utakmicu... Druga stvar je moj penal u 55. minuti. Utakmica bi išla u drugi ritam, mislim da bi čak izvukli pobjedu. Idemo se uzdignuti iz ovoga, ima još devet kola, dva-tri derbija... Mislim da možemo biti pravi, nadam se da ćemo se vratiti na pobjedničke staze'', rekao je Livaja pa dodao:

''Dobro, to je sve normalno. Ključni moment, boriš se za prvenstvo, euforija, vruće glave. To je sve normalno, dio nogometa. Normalno da su reagirali. Mi moramo gledati sebe, izvući pouku iz ove utakmice i da više ne radimo ovakve greške.

Sigurno će biti teško. Imamo 15 dana da radimo, da se poboljšamo. Nadam se da ćemo izvući pouku iz ovoga i vratiti vjeru navijača i svih oko kluba da možemo biti prvaci. Mislim da ova ekipa ima kvalitet. Pokazali smo to i s igračem manje, stvorili smo dosta šansi. Nadam se samo da ćemo ući 100% u ovih devet kola do kraja'', rekao je Livaja.

Mislav Karoglan Mislav Karoglan nakon šokantnog poraza: ''Da smo zabili penal...'' divider

Marko Livaja VIDEO Kamere uhvatile trenutak ludila Marka Livaje! Pogledajte što je napravio Mudražiji divider

Marko Livaja VIDEO Lokomotiva nokautirala Hajduk: Mikanović i Livaja tragičari Bijelih u porazu na Poljudu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider