Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
2016. nije bila dobra, ali...

Stiglo pojačanje za lov na Rijeku: Pogledajte što zna ovaj Brazilac

Marcos Guilherme je mladi Brazilac koji bi trebao biti veliko pojačanje zagrebačkog Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U srijedu navečer iz Brazila je u Zagreb stigao Marcos Guilherme, koji bi tijekom četvrtka nakon liječničkog pregleda trebao potpisati za Dinamo. Brazilac stiže vjerojatno na posudbu s pravom otkupa, a njegovi vlasnici bliski maksimirskom čelniku poslali su ga iz Atletico Paranaensea u Dinamo koji bi trebao biti odskočna daska za daljnji plasman u europske klubove.

Navijači Flamenga već su mu krajem godine slagali Youtube kompilacije dobrodošlice, no menadžeri koji drže prava na njegove usluge izabrali su odlazak u Europu i kaljenje na Maksimiru.

Marcos Guilherme trebao bi biti pojačanje jer radi se o bivšem mladom reprezentativcu Brazila, ali tek se treba dokazati.

U njegovom Atleticu 2016. mu nije bila godina za pamćenje jer nije postigao niti jedan gol u prvenstvu u 20 nastupa, ali potencijal je vidljiv. U Dinamu biti trebao opet karijeru skrenuti na pravi put, a maksimirski čelnici nadaju se kako će im ovo pojačanje pomoći u borbi za naslov.

Ostanak Soudanija i dolazak Sammira pa i Guilhermea jasna su poruka Riječanima. Ivajlo Petev sada ima trojicu ofenzivnih veznjaka koji bi trebali činiti trojku ispred napadača, a vidjet ćemo hoće li tu biti mjesta za hrvatske talente poput Ante Ćorića o kojem se sve više špekulira da će biti sljedeća Dinamova prodaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider