Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZASLUŽIO JE

Marca otkrila budućnost Šime Vrsaljka. Konačno da i njemu krene

Šime Vrsaljko bi mogao ostati u dresu Atletico Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uskoro nam se bliži zimski prijelazni rok, a veliki dobitnik zimskih transfera mogao bi biti hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko.

Zadranin je od 2016. član Atletico Madrida, a nikako da dobije pravu priliku u Madridu. Za to je najviše ''kriv'' engleski nogometaš Kieran Trippier koji je prvi desni bek kluba.

No engleskog nogometaša silno želi Manchester United koji ga je htio i na ljeto, ali transfer nije završen, no mogao bi se ostvariti ove zime. Ako on ode Vrsaljko će ostati u klubu i postati prva opcija na beku. Tako bar tvrdi španjolska Marca. Konkurencija Vrsaljku onda ostaje u Marcos Llorente, ali prema svemu baš će hrvatski nogometaš postati broj 1.

gol expired VIDEO Jokić twerkao, sudac prekinuo podbacivanje zbog smijeha, a Zubac u čudu gledao divider

Nikako da ga krene

Vrsaljko je odigrao čudesno na Svjetskom nogometnom prvenstvu, odmah ga je posudio Inter, ali nakon Rusije krenuli su problemi s ozljedama, bile su tu i operacije i hrvatski nogometaš je ispao iz pravog ritma i izgubio mjesto u Atleticu. No u zadnje vrijeme je dobivao sve više prilika pa je tako Diego Simeone pokazao da vjeruje u njega.

Izgubio mjesto u reprezentaciji

Vrsaljko je zbog loše forme izgubio povjerenje Zlatka Dalića, ali izbornik je najavio da će ga zvati ako bude igrao. Hrvatskoj Vrsaljko treba, pogotovo jer igra na poziciji koja je najtanja u reprezentaciji. Konkurencija Vrsaljku u reprezentaciji i za odlazak u Katar trenutno su dva Josipa, Juranović i Stanišić.

gol expired Upravu Intera zatekla Brozovićeva odbijenica, hoće li ga "slomiti" ovom ponudom? divider

Zadranin je za Atletico upisao 80 nastupa, zabio je tri gola i devet puta asistirao, a prema Transfermarktu vrijedi pet milijuna eura i vezan je za Atletico do ljeta 2022. Ako ostane, možda potpiše i novi ugovor s Madriđanima, no sve je to i dalje samo pretpostavka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider