Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mister ''no good''

Mandžo odgurnuo Messija i postao hit na internetu

Barcelona je opet teško stradala, a nije joj pomogao ni jedan od najvećih svih vremena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barceloni će trebati novo čudo, jer dostići prednost od tri gola razlike protiv Juventusa neće biti lako, a za mnoge je to čak i nemoguća misija. No vidjeli smo onu utakmicu protiv PSG-a nakon koje uvijek treba biti oprezan s otpisivanjem Barcelone.

Mario Mandžukić je odigrao cijelu utakmicu za Juventus i bio jedan od glavnih igrača u presingu koji je postavio Massimiliano Allegri. Sjajnim je trkom i asistencijom za drugi pogodak Dybale začinio svoju odličnu igru, a u 63. minuti je zbog pretjerane oštrine zaradio žuti karton.

U nekoliko je navrata dobio velik pljesak domaćih navijača zbog svoje borbenosti u kojoj smo vidjeli i dosta nervoznih poteza. Jedan takav bio je u 34. minuti kada se uspio zagraditi da Messi ne dođe do lopte. Nakon toga mu je krenuo nešto objašnjavati, čak ga i primio za vrat nakon čega mu je ovaj maknuo ruku, a Mandžukić uzvratio odguravanjem.

Može li Barcelona dostići i Juventusovu prednost u uzvratu?

Ukupno glasova:

Vidjeli smo i trenutak u kojem se umalo pokoškao s Rakitićem koji mu je napravio tzv. most. Možda nije znao tko mu je iza leđa, no srećom Ivan nije reagirao na sličan način. Rakitić mu je na samom kraju utakmice i pomogao kad su ga uhvatili grčevi.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider