Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se jedna odluka

ManUtd sprema senzacionalan potez: Transfer koji bi šokirao nogometnu javnost

Manchester United mogao bi napraviti šokantan potez i pokušati dovesti Raheema Sterlinga iz gradskog rivala ukoliko se Manchester Cityju zadrži zabrana nastupa u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Znamo kako je City još u veljači kažnjen zabranom nastupa u Ligi prvaka i svim UEFA-inim natjecanjima na dvije godine zbog kršenja financijskog fair-playa.

Njihova žalba je trenutno na Arbitražnom sudu za sport, ali ako ne prođe, moglo bi doći do egzodusa najvećih zvijezda, među kojima je svakako i sjajni veznjak Raheem Sterling.

The Independent donosi priču kako je ManUtd spreman krenuti po zvijezdu Cityja, iako je Real Madrid njegove željena destinacija. Međutim,Ole Gunnar Solskjaer je veliki Sterlingov fan i sve će učiniti kako bi ga doveo.

Ofenzivni veznjak Cityja ove sezone je postigao 11 golova i dvije asistencije u 24 utakmice. No United nije bacio oko samo na Sterlinga, već duže vrijeme piše se o sjajnom Jadonu Sanchu iz Borussije Dortmund, koji je u posljednjoj utakmici postigai hat-trick i došao do brojke od 20 golova i 20 asistencija.

Sancho bi vjerojatno postao rekordni transfer ManUtd-a, ali ni Sterling ne bi bio dakelo, samo je nešto drugačija klupska situacija, s obzirom na Cityjevu potencijalnu zabranu igranja u europskim takmičenjima.

gol expired Javio se čovjek o kojem priča cijela Hrvatska: Zbog svega otišao u Mađarsku, tvrdi da nije kriv divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider