Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Akcija na Old Traffordu

ManUtd ima plan kako Realu uništiti snove o velikoj akviziciji

Borba za jednog od najboljih svjetskih vratara uvijek će tinjati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije tajna kako je David De Gea velika želja Real Madrida. Međutim, Manchester United također želi zadržati njegove usluge. Tako je već nekoliko sezona, no ovaj put United ima više oružja kojim bi se suprotstavio moćnicima iz Madrida i najtrofejnijem klubu Europe.

ManUtd ima plan iskoristiti sjajan početak nove sezone i De Gei ponuditi novi, poboljšani ugovor koji bi nadmašio njegov sadašnji, koji vrijedi do 2019. godine. Na Old Traffordu time bi dobili ponajboljeg svjetskog vratara na duge staze.

Čelnici Crvenih vragova ništa ne žele prepustiti slučaju. Svjesni su koliko im znači vrhunska kvaliteta koju posjeduje 26-godišnji Španjolac. Posljednje informacije s Otoka sugeriraju kako su u klubu uvjereni u uspjeh ovog pothvata te kako će time osigurati da se De Gea ne preseli u Real.

Los Blancosi su već nekoliko puta pokušali dovesti briljantnog golmana tijekom posljednjih godina. Čak su bili udaljeni i samo nekoliko minuta od njegova potpisa, ali na koncu je sve propalo zbog kasno dostavljene dokumentacije. I Keylor Navas i De Gea ostali su na svojim mjestima.

Sada kad se United bolje pozicionirao na nogometnoj karti, odnosno počeo pobjeđivati kao u neka stara vremena, u klubu vjeruju kako stup njihove obrane neće tako skoro napustiti Manchester. Pogotovo ako se ova sezona pokaže vrlo uspješnom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider