Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nedjeljna "bomba"

Guardiola "nanjušio krv": City kreće po Messija i ne pita za cijenu

Katastrofa Barcelone u Parizu pokrenula je novu lavinu glasina da bi najbolji igrač svijeta mogao napustiti katalonski klub

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Britanski mediji pripremili su pravu "bombu" za nedjeljno jutro. Ponovno su aktualizirali transfer najboljeg igrača svijeta Lionela Messija u Englesku, točnije u redove Manchester Cityja.

Klub koji od prošlog ljeta vodi bivši trener Barcelone Pep Guardiola spreman je platiti 100 milijuna funti za usluge argentinskog genijalca. Čini se da je Pep "nanjušio krv" nakon što je Barcelona doživjela debakl kod PSG-a (0:4), ali i zbog činjenice da Argentinac već mjesecima bezuspješno pregovara oko novog ugovora. Messiju je ostalo još manje od 18 mjeseci do isteka ugovora.

City je navodno u mogućnosti i platiti ogromnu tjednu plaću od čak 500 tisuća funti, što si Barcelona pored troškova koje ima ne može ni u snu priuštiti.

Ostaje samo pitanje koliko se Messi želi okušati u engleskoj Premierligi, odnosno želi li uopće. Zlatan Ibrahimović je pod "stare dane" stigao u Manchester United i trenutno je najbolji igrač momčadi.

Velika nada za navijače Cityja da bi se transfer mogao dogoditi je njihov menadžer Pep Guardiola koji je bio Messijev trener u četiri najbolje sezone u njegovoj karijeri. Pod Pepom je Barca osvojila tri Primere, dvije Lige prvaka, dva UEFA-ina Superkupa, dva FIFA-ina Klupska svjetska prvenstva, dva Kupa kralja i tri španjolska Superkupa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider