Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jose ''kemičar''

Pakleni dvojac po Mourinhovu guštu: Dokazuje to i reporterka u bazenu

Paul Pogba i Romelu Lukaku dobro se zabavljaju u Kaliforniji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho polako slaže još skuplji Manchester United od onog prošlogodišnjeg koji je već bio prepun zvijezda. Navijači Crvenih vragova nadaju se kako će ove sezone klub s najviše naslova titula engleskog prvaka ipak biti rezultatski uspješniji jer šesto mjesto ne zadovoljava baš nikoga u crvenom dijelu Manchestera.

Portugalski stručnjak zato se ozbiljno posvetio prijelaznom roku, a najveća zvijezda koju je dosad doveo jest Romelu Lukaku. U transferu vrijednom najmanje 85 milijuna eura, a koji bi se mogao popeti do čak 100 milijuna, Mourinho je bivšem klubu i sve većem mu rivalu Chelseaju oteo prvu metu Antonija Contea.

Vrijedi li 24-godišnji Belgijac toliko novca? U Engleskoj nije postignut konsenzus u vezi s tim pitanjem, a najbolji odgovor dobit ćemo na terenu za koji mjesec. Sigurno je da je United dobio jako motiviranog nogometaša koji se dokazao u Premierligi.

''Želim zahvaliti Bogu na ovoj prilici. Oduševljen sam što sam postao dio najboljeg kluba na svijetu'', poručio je Lukaku iz Los Angelesa gdje je provodio odmor sa svojim, kako kaže, najboljim prijateljem Paulom Pogbom.

Pogba ''doveo'' prijatelja

I tu treba tražiti odgovore na pitanje kako je Chelsea izgubio ovu bitku. Iako je obojici menadžer zloglasni bivši pizza-majstor Mino Raiola, upravo je Pogba odigrao najveću ulogu. Istina, Raiola je Mourinhu na Old Trafford doveo Ibru, Mkhitaryana i Pogbu, ali je Francuz ovaj put imao ulogu menadžera.

''On je jedan od mojih najbolji prijatelja. I susjed također. Stalno smo zajedno, svakog dana. Kada je potpisao za United, u glavi sam prelomio da neću reći ne ako mi se ukaže ista prilika'', otkrio je Lukaku.

A njih se dvojica sjajno zabavljaju u Kaliforniji uoči priprema Uniteda. Lukaku je već bio priveden pa odmah pušten od američke policije zbog tulumarenja, a dvojica Vragova taj su epitet opravdali i kada su prilikom intervjua za ugledni ESPN gurnuli njihovu reporterku odjevenu u bazen.

''Nisam to očekivala'', poručila je iznenađena novinarka dok se pakleni dvojac smijao.

Između dva možda i najvažnija igrača Mourinhove momčadi postoji itekakva kemija koju će sigurno prenijeti i na ostatak svlačionice. A to je dobitna formula za Portugalca.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider