Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova cijena

Efekt reprezentacije i Lige prvaka: Sučiću ove jeseni cijena skočila skoro dvostruko

Do srijede Sučić je vrijedio 7.500.000 eura, a sad puno više...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznjak Salzburga i hrvatske U-21, a povremeno i A reprezentacije Luka Sučić, prema novom Transfermarktovom cjeniku vrijedi 13.500.000 eura.

Najvrjedniji hrvatski reprezentativac U-21 i prije zadnjeg "poskupljenja“ bio je naš najskuplji mladi Vatreni, a sad je to dodatno podebljao. Na kraju ljeta, odnosno početkom jeseni vrijedio je 7.500.000 eura, ali u proteklih nekoliko mjeseci odigrao je nogomet svoje dosadašnje mlade karijere što se odrazilo na njegovoj tržišnoj vrijednosti.

gol expired Dalić pomaže Bišćanu: Veliko pojačanje za U-21 reprezentaciju uoči neugodnog gostovanja divider

Od 16. dana posljednjeg mjeseca tekuće kalendarske godine Sučić vrijedi 13.500.000 eura, dakle gotovo dvostruko više nego pri zadnjoj procjeni. Treba istaknuti kako je još u lipnju ove godine vrijedio čak 10.000.000 eura manje nego danas, a za to su zahvalne njegove sjajne partije u Ligi prvaka i za dvije selekcije hrvatske reprezentacije.

Mladu reprezentaciju svojim golovima vodi zasad neokrznutu ka plasmanu na Euro 2023. godine, a nastavi li ovako igrati za Salzburg, s kojim se plasirao u drugi krug Lige prvaka, Dalić će teško ostati nijem na to pri slaganju završnog popisa za SP u Kataru.

gol expired U reprezentaciju stigao veliki talent: HNS objavio fotografiju Modrića i njegovog nasljednika divider

Sučić je za A vrstu debitirao u listopadu tekuće godine i zasad odigrao samo jednu utakmicu, ali taj podatak sigurno nije prošao nezamijećen pri ovom posljednjem poskupljenju…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider