Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VELIKI TALENT

Liverpool priprema hrvatski transfer godine? "Klopp je blesav ako ne kupi novog Modrića"

Luka Sučić vrijedi 20 milijuna eura i navodno je na meti Liverpoola.

Galerija Stanišić, Sučić, Modrić i Kramarić nakon pobjede na Saint Denisu Luka Sučić

Liverpool je klub koji misli na svoju budućnost, a u tim planovima navodno ozbiljno vidi hrvatskog reprezentativca Luku Sučića.

Ugledni portal Goal prije desetak dana je objavio vijest u kojoj navodi da su Redsi zagrizli za veznjaka RB Salzburga, oduševljeni su njegovim predstavama sa samo 20 godina.

Sučić je najbolji igrač austrijskog velikana, a prošle sezone nekoliko je puta dobivao nagradu za igrača mjeseca u klubu.

No, nije sve stalo na pisanjima Goala, sada se svemu pridružio i portal The Kop, koji prati vijesti o engleskom velikanu i dobro je upućen u zbivanja u klubu.

''Novi Luka Modrić''

Englezi su Sučića navijačima predstavili kao novog Luku Modrića. Ističu da već ima tri nastupa za A vrstu Hrvatske, a zanimljivo im je i to što je godinu dana ranije debitirao za reprezentaciju. On je to napravio s 19, a Modrić s 20 godina.

''Jürgen Klopp ispao bi blesav da mu ovaj transfer promakne'', ističe The Kop.

Kylian Mbappe i Domagoj Vida Tudor tek došao i odmah sprema transfer: U Marseille stiže Vatreni, i to besplatno? divider

Luka Sučić prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura i upravo bi toliko i Liverpool morao dati ako želi sjajnog Hrvata, ispod te cijene Austrijanci sigurno neće ići.

Sučić je u jakom Salzburgu upisao 70 nastupa, zabio je 13 golova i dodao šest asistencija, a više puta istaknuo je kako nema ništa protiv toga da još jednu sezonu ostane u klubu koji će igrati grupnu fazu Lige prvaka.

Siguran za Katar?

Zlatko Dalić u ozbiljnim planovima ima mladića koji je na meti brojnih europskih velikana. Navodno ga silno želi i Lazio. Talijani u njemu vide zamjenu za Milinkovića-Savića, koji gotovo sigurno napušta Rim.

Novo pravilo o 26 putnika u Katar Daliću olakšava odluku o putnicima, a stvarno bi bila šteta da Sučića ne vidimo u avionu za Katar.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider