Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
luka oduševio

Svi hvale Modrića, a on suigrača: ''To je bilo spektakularno''

Luka Modrić odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu za Real.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada je Lorenzo Insigne zabio za vodstvo Napolija na Santiago Bernabeu nije bio mali broj onih koji su pomislili ''što se to događa u Ligi prvaka, može li se i Realu tako brzo zakomplicirati sezona kao Barci?''. No pokazalo se da to je neki drugi film i da je taj pogodak bio samo greška obrane Reala.

Domaćin je razbio Talijane, što se možda na kraju i nije vidjelo na rezultatu jer je Napoli dobro i prošao s 3:1. Luka Modrić je opet dirigirao igrom Reala koji bez njega definitivno nije ista momčad. Vidjeli smo to i ovaj put, sve kreće od Luke, on razigrava, on daje ritam, on uvijek ima ideju.

Bilo je i nekih krivih dodavanja, ali to umanjuje dojam koji je Modrić ostavio. Slažu se s time i mnogi mediji diljem Europe koji ga u svojim izvještajima časte raznim epitetima.

''Bili smo bolji u prvom poluvremenu iako smo u nastavku zabili dva gola. Ovo je lijepa prednost iako je mogla biti i veća. Moramo se koncentrirati na uzvrat i odigrati kako smo danas'', poručio je hrvatski veznjak nakon utakmice.

Modriću nisu sjedali udarci oko granice 16 metara, ali zato jesu njegovim suigračima iz veznog reda Toniju Kroosu i Casemiru. Posebno je lijep bio pogodak Brazilca, jedan od najljepših koje smo ove sezone vijdeli u Ligi prvaka.

''To je bilo spektakularno, čestitam mu'', kaže Modrić.

Baš kao što su spektakularne bile Modrićeve lopte koje je dijelio vanjskim dijelom kopačke. Baš kao njegov trener Zinedine Zidane nekada.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider