Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
psovao na presici

Katastrofa za Real: Modrić ponovno ozlijeđen, Zidane poludio!

Iako je upisao tri boda u utakmici protiv Malage, Real Madrid nema puno razloga za slavlje nakon pobjede...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida teškom su mukom stigli do pobjede protiv Malage u sklopu 19. kola Primere. Kraljevi su slavili s 2:1, a oba pogotka postigao je stoper Sergio Ramos, dok se najbolji nogometaš svijeta u 2016. godini Cristiano Ronaldo praktički pa sramotio promašajima.

Najgore vijesti po Real, ali i za hrvatsku reprezentaciju, saznali smo nakon dvoboja na konferenciji za novinare. Trener Zinedine Zidane bio je iznimno ljutit i neraspoložen za razgovor, a otkrio je i zašto:

"Loše sam volje zbog ozljeda koje nas kose u posljednje vrijeme. Nakon Marcela ozlijedio se i Luka Modrić", otkrio je Zidane.

Luka Modrić izašao je iz igre sredinom drugog poluvremena zbog nelagode u predjelu aduktora desne noge. Riječ je o području unutarnje strane bedrenog mišića i prepona. Kolika je zaista šteta saznat će se nakon dodatnih pretraga kojima će biti podvrgnut u naredna 24 sata.

Modrić je prije sedam mjeseci ozlijedio aduktor, mišić unutarnje strane bedra, desne noge na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Tada je u 62. minuti morao napustiti utakmicu protiv Češke te nije igrao iduću protiv Španjolske. Bio se vratio u slijedećem susretu, osmini finala protiv Portugala gdje se Hrvatska oprostila od natjecanja.

Desni aduktor bio je pak istegnuo u listopadu 2015. tijekom kvalifikacijske utakmice protiv Bugarske. Te iste godine, u travnju, bio je ozlijedio desno koljeno upravo protiv Malage na Santiago Bernabeu te pauzirao tri mjeseca.

Problem s aduktorom, ali lijeve noge, Modrić je imao u studenom 2014. kada se ozlijedio na utakmici Italije i Hrvatske te je morao duže izbvati s terena.

Podsjetimo, Real je u tjednu ostao bez desnog beka Danija Carvajala, a sada i bez lijevog beka Marcela. Duže izbivanje Modrića bio bi jako, jako težak udarac za ambicije kraljevskog kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider