Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
marcelo aut

Sjajne vijesti iz Madrida o stanju ozljede Luke Modrića!

Real Madrid ipak se neće dugo mučiti u igri bez glavnog pokretača svih akcija Luke Modrića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Crne slutnje vezane za ozljedu Luke Modrića ipak se nisu ostvarile. Nakon početnih procjena da bi mogao izbivati tri do četiri tjedna, španjolski mediji objavili su da bi Modrić mogao biti spreman već za idući susret u Primeri koji je na rasporedu u nedjelju!

Hrvatski kapetan i Marcelo su napustili travnjak u subotu u utakmici protiv Malage nakon što su osjetili bolove u predjelu bedrenog mišića, odnosno zadnje lože. Ovog su ponedjeljka podvrgnuti dodatnim pretragama i rezultati su povoljni za hrvatskog, ali ne i toliko za brazilskog reprezentativca.

Modrić je izašao na vrijeme i zbog toga su pretrage pokazale samo istegnuće desnog aduktora, odnosno da nije došlo do bilo kakve vrste pucanja. To znači da će Hrvat propustiti utakmicu Kupa kralja u Vigu gdje će Real loviti zaostatak 1:2 iz prve utakmice, ali bi zato mogao biti spreman za susret u Primeri protiv Real Sociedada.

Marcelo će pak izbivati oko mjesec dana, što znači da će trener Zinedine Zidane određeni dio vremena biti bez usluga dvojice bekova. Podsjetimo, u prvoj utakmici Kupa kralja ozljedio se desni bek Dani Carvajal.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider