Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ne dirajte me"

Enrique poludio i napao novinara, Neymar brutalno iskren

Igrači Barcelone nisu mogli vjerovati što im se dogodilo na Parku prinčeva, a njihov trener Luis Enrique je bijes iskalio na novinaru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Barcelone Luis Enrique poludio je na novinara katalonske televizije u intervjuu nakon utakmice osmine finala Lige prvaka u kojoj je Barcelona u Parizu poražena s nevjerojatnih 4:0 od PSG-a. Iz takta ga je izbacio ton kojim ga je novinar Jordi Grau upitao za intezitet njegovih igrača na travnjaku.

"Čini se malo prelako okriviti intezitet igrača zar ne? Čini se da niste gledali utakmicu jer smo pokušali promijeniti stvari na travnjaku. Promijenili smo formaciju, pokušali smo Messiju dati više slobode prema naprijed, ali nije išlo. Preuzimam svu odgovornost za ovaj rezultat, a ovaj vaš ton očekujem i u utakmicama kada budemo pobjeđivali", rekao je ljutiti Enrique i napustio miks zonu.

Igrači Barcelone bili su u nevjerici nakon utakmice u kojoj su doživjeli najteži poraz otkako je Luis Enrique trener (2014. godine).

"Rezultat je malo nerealan, ali to je nogomet. Imali su visoki intezitet od početka i očito su imali dobro razrađeni plan za nas", rekao je Sergio Busqets.

Novinar Grau je također pitao Enriquea za komentar njegovih riječi kada su se ugasile kamere i tada je Asturijac potpuno izgubio kontrolu. Novinarka Susana Guasch javila se u emsiji nakon utakmice i otkrila da su čak tri osobe morale držati Enriquea koji je krenuo prema Grauu.

"Govorio je: 'Pustite me, ne dirajte me!', i ponovio: 'Hajde da vidimo hoćeš li taj ton imati i kada pobijedimo.'", ispričala je novinarka za katalonsku televiziju

Neymar, koji je jedini od trojca MSN (Messi, Suarez, Neymar) bio koliko-toliko raspoložen, ne odustaje od potencijalnog preokreta, ali iskreno priznaje:

"Ovo će biti gotovo nemoguće okrenuti. U svojoj karijeri ovako nešto još nisam doživio".

Iako je Luis Enrique osvojio sve što je mogao osvojiti na klupi Barcelone, mnogim ljudima i kritičarima nikada nije do kraja "sjeo". Mnogi zato smatraju da će mu sada biti iznimno teško nositi se s lavinom kritika koja će uslijediti, iako mu se realno ne može puno toga prigovoriti zbog svega što je napravio u nepune tri godine.

Uzvratni susret Barcelone i PSG-a je 8. ožujka na Camp Nou.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider