Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se potvrda

Lovro Majer odlazi iz Francuske: Postaje drugo najskuplje pojačanje u povijesti kluba

Hrvatski nogometni reprezentativac Lovro Majer seli u njemačku Bundesligu.

Lovro Majer (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Lovro Majer je na pragu potpisa za novi klub. Hrvatski nogometni reprezentativac odlazi iz Rennesa u transferu vrijednom čak 30 milijuna eura u redove njemačkog bundesligaša Wolfsburga.

Fabrizio Romano, najpoznatiji insajder za transfere, tvrdi da hrvatski nogometaš jos treba odraditi liječnički pregled, a nakon toga bi trebao uslijediti potpis za momčad koju vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač.

To bi trebao biti drugi najveći transfer u povijesti njemačkog kluba, veću odštetu su isplatili samo za Juliana Draxlera.

Trenutak ranjavanja navijača AEK-a VIDEO Snimka koja dosad najviše otkriva: Ubijeni Grk nije smrtonosno ranjen nožem, već palicom?! divider

Majer je imao turbulentnu prošlu sezonu, koju je sjajno startao, nakon čega je ispao iz sastava, ali onda se krajem sezone vratio i bio jedan od najboljih igrača same završnice, u kojoj je izborena Europa. Čak je malo nedostajalo da se nađu u Ligi prvaka.

Rennes je Majera doveo prije dvije godine iz Dinama, za odštetu od 12 milijuna eura, a u njihovom je dresu ukupno odigrao 79 utakmica, upisavši 9 pogodaka i 16 asistencija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider