Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Poručio bih mu..."

Ljutiti Perišić nakon teškog poraza verbalno napao Šukera!

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša uperio je prst u predsjednika HNS-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svoj 56. nastup ukupno za hrvatsku nogometnu reprezentaciju i prvi s kapetanskom trakom oko ruke Ivan Perišić neće pamtiti po dobrome.

Hrvatska je teško poražena kod Estonije, 119. reprezentacije svijeta, a Perišić je nakon susreta prozvao Davora Šukera.

"Ovo na čemu smo mi danas igrali, ovi uvjeti... To nije za profesionalnog igrača. Nema smisla igrati ovakve utakmice. Poručio bih i gospodinu Šukeru da bira bolje protivnike i bolje uvjete za igru jer ovako možemo samo izgubiti nekoga. Teren je bio užasan, kriminalan", izjavio je Perišić nakon utakmice za HRT.

Osim što je prozvao predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, sjajni Interov ofenzivac bio je i samokritičan.

"Nisu nam uvjeti isprika za ovakav poraz, imali smo svoje šanse, ali nismo zabili gol. Oni su bili stvarno motivirani, ali već sam rekao da nije lako doći tu dva dana ranije i igrati na ovakvom terenu."

Vida: Bio je loš dan, poklopilo se mnogo toga

Domagoj Vida također nije skrivao razočaranje raspletom u Estoniji.

"Teško nam je nakon ovakvog poraza, žao mi je što smo razočarali svoje navijače, kako u Hrvatskoj, tako i one koji su bili u Estoniji. Nije ih bilo mnogo, ali hvala im što su došli i što su nas bodrili. Jednostavno, bio je to loš dan, poklopilo se mnogo toga negativnog", rekao je.

"Nadam se da će se Pjaca brzo oporaviti, a treba biti velik i u porazu te čestitati Estoniji na pobjedi. Moramo izvući pouke, možda i bolje da se ovakav poraz dogodi u prijateljskoj utakmici te da nas spusti na zemlju. Nastavit ćemo još bolje i napornije raditi jer nas u lipnju očekuje glavni konkurent za odlazak na SP, Island, što će biti najvažnija utakmica kvalifikacija", najavio je Vida.

Tko je najviše kriv za povijesni debakl Hrvatske u Estoniji?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider