Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraj karijere na Anfieldu?

Liverpool nudi bogatstvo svojoj velikoj zvijezdi: Plaća od milijun eura mjesečno!

Došao je prije dvije godine, a na dobrom je putu da postane istinska legenda Redsa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool je spreman ponuditi petogodišnji ugovor svom stoperu Virgilu van Dijku, javljaju britanski mediji.

Van Dijk je stigao na Anfield prije dvije godine, u siječnju 2018., iz Southamptona za odštetu od 84.650.000 eura, potpisavši ugovor do 30. lipnja 2023. s godišnjom plaćom od sedam i pol milijuna eura.

Čim je zauzeo svoje mjesto na terenu, vrlo brzo je donio sigurnost cijeloj ekipi i postao vođa obrane koja se pod njegovom komandom potpuno stabilizirala.

Najbolji branič svijeta

S Van Dijkom je Liverpool u protekle dvije sezone dvaput došao do finala Lige prvaka, lani ju je uspio i osvojiti, a trenutno Redsi nezadrživo marširaju prema osvajanju Premierlige.

Nizozemski reprezentativac će na ljeto proslaviti 29. rođendan i jasno je kako je pred njim još dosta nogometa na vrhunskoj razini. Čelnici Liverpoola žele da Van Dijk najbolje dane svoje karijere provede u njihovom klubu pa će mu ponuditi novi ugovor s velikom povišicom.

gol expired Ronaldo otkrio detalje jednog od najzvučnijih transfera u povijesti: "Nisam htio otići iz Barcelone, ali..." divider

Umjesto dosadašnjih sedam i pol, Van Dijk bi ubuduće trebao zarađivati 12 milijuna eura godišnje odnosno točno milijun eura mjesečno.

Osim što bi jednog od najboljih igrača time "zavezali", iz Liverpoola bi, u slučaju da Van Dijk potpiše novi ugovor, time poslali poruku svim zainteresiranim klubovima da na nizozemskog braniča jednostavno mogu zaboraviti. Jer, onda bi dosta izvjesno bilo da će veteranske godine, a možda čak i kraj karijere, dočekati na Anfieldu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider