Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Salah za pobjedu

Drama na Anfieldu: Festival promašaja, Alisson spasio Liverpool u nadoknadi

Liverpool je pobijedio Napoli 1:0 i plasirao se u drugi krug Lige prvaka.

Arkadiusz Milik puca, Alisson Becker brani (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Liverpoola su s minimalnih 1-0 pobijedili Napoli, čime su prošlogodišnji finalisti izborili plasman u osminu finala Lige prvaka, a iz skupine C pridružio im se i PSG koji je sa 4-1 slavio na gostovanju kod Crvene zvezde.

Dramatičan rasplet: Inter prosuo prolaz, Tottenham ih izbacio u 85. minuti!

Liverpool je u osminu finala prošao kao drugi, zahvaljujući golu Mohameda Salaha iz 34. minute. Momčad Juergena Kloppa je i nakon toga stvarala prilike, ali su vratar Napolija David Ospina i nepreciznost Liverpoolovih napadača držali Napoli u prilici za prolaz dalje.

U samoj završnici dvoboja, kad je Klopp u igru poslao Dejana Lovrena, Napoli je mogao do pogotka koji bi Talijane gurnuo u osminu finala, a izbacio Liverpool. Lopta je preletjela Lovrena, a Poljak Arkadiusz Milik iz neposredne blizine nije uspio pogoditi mrežu, jer mu je vratar domaćih Alisson ušao u šut i čudesnom obranom sačuvao mrežu.

Mohamed Salah (Foto: AFP) Mohamed Salah (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Na stadionu Rajka Mitića PSG je pokazao koliko je bolji od Crvene zvezde i pobjedom 4-1 osvojio prvo mjesto. Cavani (10), Neymar (40), Marquinhos (74) i Mbappe (90+2) bili su strijelci za Paražine, a jedini gol za domaću momčad postigao je Gobeljić (56).

Čudesna vratarska večer i Neymarov potez zbog kojeg će vratar Zvezde imati noćne more Neymar slavi pogodak (Foto: AFP) Arkadiusz Milik puca, Alisson Becker brani (Foto: AFP) Dembele zabija Tottenhamu (Foto: AFP) +3 Jan Oblak (Foto: AFP)

Rezultati by SofaScore
 
Gledajte UEFA Ligu prvaka samo na A1 TV-u

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider