Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjajni pogoci

Razigrani PSG poslao jasnu poruku Barceloni!

PSG je bez ikakvih problema upisao tri boda na gostovanju kod Bordeauxa u prvoj utakmici 25. kola Ligue 1

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu 25. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je upisao važnu pobjedu na gostovanju kod Bordeauxa uvjerljivim rezultatom 3:0. Parižani su pobjedom bodovno sustigli vodeći Monaco, koji svoju utakmicu 25. kola igra u subotu.

PSG je nakon manje od šest minuta igre u prvom poluvremenu slomio otpor domaćina sjajnim golom Edinsona Cavanija. Urugvajac je odbiju loptu iz šesnaesterca isprve iz voleja raspalio s 20-ak metara i pogodio donji desni kut domaćeg vratara. Argentinac Di Maria povisio je na 2:0 u 40. nakon sjajnog proigravanja Marca Varrattija. Krilni igrač PSG-a sam je izašao na vratara i vješto ga prebacio.

Samo dvije minute igre u nastavku bilo je dovoljno da PSG potvrdi pobjedu, a za pogodak su kombinirali strijelci. Di Maria je odlično ubacio, a Cavani ponovno isprve pucao i pogodio iskosa s desne strane.

Nakon toga je trener PSG-a Unai Emery krenuo raditi izmjene s obzirom da ga u utorak očekuje prva utakmica osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone. Prva utakmica igra se u Parizu s početkom u 20:45.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider