Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzavrele strasti

Lewandowski uzvratio udarac Bayernovim šefovima: Teške optužbe poljskog stroja za golove

Robert Lewandowski tvrdi da se Bayern pred navijačima pokušava opravdati lažima…

Robert Lewandowski (Foto: Afp)

Nakon višemjesečne sapunice Robert Lewandowski napustio je Bayern München i prešao u Barcelonu. Situacija se nije smirila čak niti kada je poljski napadač potpisao za Barcu. Čelnici Bayerna gađali su ga verbalnim strelicama, praktički su ga optužili za izdaju.

Lewandowski sada uzvraća udarac. Optužio je Bayernove šefove da lažu te je naglasio kako smatra da je pravi trenutak za novi izazov.

Cijena pretplata za utakmice Hajduka na Poljudu u sezoni 2022./2023. Hajduk slavi, pao rekord: To nitko nije očekivao ovako rano! divider

"Osjećam se da sam na pravom mjestu. Ono što se dogodilo u posljednjih nekoliko tjedana prije nego što sam napustio Bayern bilo je više političko pitanje. Bayern je tražio razlog da me napadne kako bi se opravdao pred vlastitim navijačima", rekao je Lewandowski u intervjuu za ESPN.

"Puno su lagali o meni"

"I to moram prihvatiti, čak i ako je bilo laži, i to puno laži. Puno se lagalo o meni, ali znam da me navijači još uvijek jako podržavaju", kazao je Lewandowski.

Lewandowski je potpisao za Barcelonu za 45 milijuna eura odšteta. Napustio je Bayern nakon osam sezona, u kojima je osvojio isto toliko naslova Bundeslige i jednu Ligu prvaka.

Salah i Oxlade slave pogodak Liverpoola (Foto: AFP) Težak udarac za Liverpool: "To je ozbiljna ozljeda i trajat će duže" divider

"Neki ljudi ne govore istinu, govore nešto drugo. Meni je uvijek bilo važno biti jasan, iskren, a možda je nekima to bio problem. Na kraju krajeva, ako sam i došao do zaključka da nešto nije u redu sa mnom, onda je bilo dobro vrijeme da napustim Bayern i potpišem za Barcelonu."

Naglasio je da je imao jako dobar odnos sa suigračima i trenerima u Bayernu te da će mu nedostajati. Ujedno je uzbuđen zbog otvaranja novog poglavlja u Barceloni, s kojom će u subotu tražiti svoju prvu pobjedu i prvijenac u prijateljskoj utakmici protiv NY Red Bullsa u New Yorku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider