Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lisice su sve snažnije

Leicester srušio klupski rekord, stigla je 'nigerijska munja'

Kombinacija u napadu - Ahmed Musa, Jamie Vardy i Riyad Mahrez - uopće ne zvuči loše.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leicester City, novopečeni prvak Engleske, oborio je klupski rekord što se visine odštetnoga zahtjeva tiče i moskovskom CSKA isplatio 19.8 milijuna eura za nigerijskog reprezentativca Ahmed Musu (23).

Klubovi su dogovorili sve detalje transfera, pa ovog izrazito brzoga igrača od potpisa dijeli samo još liječnički pregled koji je zakazan za srijedu.

Musa je za CSKA potpisao u siječnju 2012. godine, te je od tada u 168 utakmica zabio 54 pogotka. Ostvario je i nekoliko vrlo zapaženih nastupa u nigerijskom dresu, među kojima se ističe utakmica protiv Argentine na SP-u u Brazilu 2014. godine.

Musa je tog lipanjskog dana zabio oba gola u 3:2 porazu, a vrijedi se podsjetiti i da je svojedobno bilo dosta govora o tome da će otići u Manchester United.

Osim hitroga Muse, koji igra na pozicijama krila ili napadača, Leicester je prije nekoliko dana doveo i veznoga igrača francuskog prvoligaša Nice Nampalysa Mendyja (24).

Mendy je stigao za 10 milijuna funti te se nagađa da je kupljen kao zamjena za N'Gola Kantea, čiji je odlazak sve izgledniji (spominju se Chelsea i PSG).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider