Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
IZLAZAK IZ KRIZE?

Leicester City upisao uvjerljivu pobjedu i to tako da napokon nisu primili niti gol

Sve frustracije dosadašnjim tijekom prvenstva igrača Leicester Cityja iskalili su na Nottingham Forestu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sa samo bodom na svom kontu, sa šest poraza u nizu te s preko tri primljena pogotka po utakmicu u prosjeku, dočekao je Leicester City posljednju utakmicu devetog kola Premier lige protiv Nottingham Foresta na svom King Power stadionu.

A onda su odlučili iskaliti sve svoje frustacije na momčadi Stevea Coopera, najizglednijem kandidatu za ispadanje iz Premier lige.

Posao riješen u prvom dijelu

Rezultat je bio 4:0, s tim da je Leicester zapravo sve riješio već u prvom dijelu susreta, a onda u drugom samo dokrajčio svog gosta koji teško uspijeva uklopiti dvadesetak ovog ljeta dovedenih igrača.

Forest se u ovom susretu dobro držao 25 minuta, a onda su se raspali. Sve je pokrenuto pogotkom Jamesa Maddisona s ruba kaznenog prostora, kad je lopta nekoga putem dirala i prevarila Hendersona.

Niti dvije minute kasnije bilo je 2:0, a pogodio je Harvey Barnes, još jednim udarcem s ruba kaznenog prostora. Posao u prvom dijelu završio je James Maddison, kad je u 35. minuti pogodio iz slobodnog udarca, još jednom s ruba kaznenog prostora.

Forest pao na posljednje mjesto

Nottingham je imao nekoliko odličnih prigoda protiv Lingaarda, Awoniyia i Johnsona, no oni nisu pogađali ono što su jednostavno morali.

Sve je dovršeno novim sjajnim potezom Maddisona, ovog puta asistencijom za Patsona Daku koji je petom pogodio za 4:0, u 73. minuti, odnosno nedugo nakon svog ulaska u igru.

Lisice inače po prvi put od travnja prošle godine na nekoj utakmici nisu primili pogodak.

Leicester je tako došao do prve pobjede, ali i skoka s posljednjeg mjesta, na kojem ostavljaju svoje današnje protivnike.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider